top of page

Om oss

Lyckan i att jobba med det man älskar!

Kolgjini - ettåringar-9-web.jpg

Välkommen till vår site!

Här presenterar vi de tjänster vi kan erbjuda, såsom fotografering och filmning av hästar.

Är du intresserad av att se 2022 års auktionsfilmer så kika in på videoarkivet. Där lägger vi upp auktionsfilmer löpande, och kommer även komplettera med filmer från tidigare år.

Vi har filmat stjärntravare som Green Manalishi, Empire, Conrads Rödluva, Rajesh Face m.fl.

Vår berättelse

LA Racing Media är ett familjeföretag som växt fram och utvecklats sen starten 2013. Det började  med att Lina filmade snabbjobb, gjorde intervjuer inför lopp och gjorde kortfilmer av föl och starthästar, med en liten turistvideokamera på Vombs Nygård i uppdrag av Lutfi Kolgjini. 

I samband med filmning av Kolgjinis auktionshästar dök det upp förfrågningar från andra uppfödare, och på den vägen är det. I 10 år har Lina haft nöjet att förena två stora intressen; fotografering och hästar. Under högsäsongen blev tiden en bristvara, filmning, fotografering och redigering tog upp all tid under de 5 mest hektiska auktionsmånaderna; maj - september. Där kom Thomas och Kent in i bilden.

Thomas Moberg (Linas sambo) är idag ansvarig för kundservice, bokningsfrågor, filmturnéschema, fakturering och i princip allt som inte har med foto och redigering att göra. 

Kent Alm (Linas far) ser till att gänget är på rätt plats vid rätt tid. Han servar med dryck och reskost, och ser till att allting flyter på under våra många och långa resor. 

IMG_9235.jpg

Vi som jobbar här

Kontakt
Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss här!

Logotype

Lina Alm Racing Media

bottom of page