Minnehaha - grundmoder född 1868


Foto från www.breedingtrotters.com

Chapter Seven, Mr Muscleman, Duenna, Red Hot Dynamite + 9 st Hambovinnare vars gemensam nämnare är just - Minnehaha. Ur Minnehaha kommer även Somolli - mor till Speedy Somolli. Gediget så det förslår och nu verkar Somolli's möderne på gång igen!

År 2019 var Rome Pays Off tvåa i två av världens största tvååringslopp, Peter Haughton och Breeders Crown. Han är sprungen ur Somollis möderne och befinner sig nu i träning hos Robert Bergh. 2018 scoutades han fram som ettåring på auktionen i Harrisburg för SRF Stable. Han utstrålade verkligen klass. Vi väntar med stor spänning på hur Rome kommer trivas på de svenska ovalerna under 2021! 😃

Igår dök en ny representant för stammen upp på V86, Bitcoin d'Arc som tagit två raka segrar för Timo Nurmos. Jag hade nöjet att ta en närmare titt på honom när han fortfarande var i träning hos Jörgen S Eriksson. En mäktig individ efter den intressanta hingsten Voltigeur de Myrt.


I vår stopark har vi en otroligt fin märr med just detta möderne, Magnolia Lavec efter Viking Kronos, hennes mor är syster till Egon Lavec. Hon har en ettåring efter Muscle Mass, Monk's Hood, som har ett trevligt psyke och mycket bra motorer. I Muscle Mass återfinner man bl.a. Pine Chip som varit en riktig "golden cross" med Viking Kronos-blodet. Magnolia har likt Bitcoin d'Arc franskt blod i stamtavlan genom Defi d'Aunou och kommer betäckas med Southwind Frank.


På återseende! Ha en härlig dag,

Lina

Magnolia Lavec

60 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
© Copyright