Minnen från förr och en dag hos Kolgjini


Minnen från Dalarna

När det knarrar under skorna och biter i kinderna är det lätt att drömma sig tillbaka till Rättvik och barndomen. I dalskogarna härjade vi runt på halvvilda ponnyhästar och lekte att vi var indianer... fantastiskt att ingen blev skadad. Där fanns ingen tanke på dom faror som än dock lurade... Vintertid tolkade vi på korta skidor efter samma halvvilda ponnysar. En underbar tid. 😆 ❤️

Tillbaka till nutid... I fredags var jag på Kolgjinis gård i Vomb, och det var som vanligt full rulle! Med Adrian och Dante i ena änden av den enorma träningsanläggningen och Ludde i den andra. Här gäller det att haka på det höga tempot. In och ut i bilen, fram och tillbaka mellan rundbana, stuteri, rakbana, stall, hagar... Jag lyckades fånga några ögonblick med kameran - och helt plötsligt hade hela dagen gått. Både hästar och människor strålade ikapp med solen, en härlig dag!

Även om auktionerna känns långt borta i detta vinterväder så har det faktiskt redan trillat in lite bokningar av auktionsfilmer vilket är oerhört kul.


Ha det gott!

/Lina


16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
© Copyright