Nu börjar det hända grejer!


Tiffany Dany betäcks med Gimpanzee 2021
Tiffany Dany

Idag har jag varit på Silvåkra Gård för att vinka av Tiffany Dany. Via Liege bär resan av till USA för vårat Varenne-sto. Hon skall stallas upp på Cane Run Farm i Kentucky och betäckas med Gimpanzee.

Det är en saga...

"Apan" ägs av SRF Stable & Stall Courant.

2017 såg jag denna fantastiska varelse för första gången. Han stod där i sin lilla box i Pennsylvania Farm Show Complex i Harrisburg och kikade genom gallret. En Chapter Seven-son som vid den tidpunkten hette Army of Monkeys. Uppfödd av Stefan Balazsi på Concord Stud Farm. Den lilla hästen tog mig med storm, jag kikade nog på honom minst 15 gånger under två dagar. Med glädjetårar i ögonen ringde jag min uppdragsgivare Lennart Ågren och rekommenderade köp av "Apan".... och på den vägen är det. Och nu fortsätter sagan. Apan har i år gått till avel. Det kommer bli oerhört spännande att följa hans fortsätta resa. Och jag är så glad över att få vara med på den...

Gimpanzee - en drömhäst utöver det vanliga
Gimpanzee10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla