Nu kickar jag igång en blogg!

I nutidens extrema mediaflöde som vi alla utsatts för dagligen har jag beslutat att skriva om personliga möten, resor, upplevelser och händelser i en personlig blogg. Övriga sociala medier är jag inte särskilt flitig med att uppdatera då jag hellre vill dela med mig av vad som sker i min verksamhet till en mer specifik målgrupp, nämligen mina sidbesökare.

Skulle det finnas ett intresse att läsa om det så är ni hjärtligt välkomna att hänga med på min resa här.


Vad handlar då min verksamhet om?

Sammanfattningsvis kan man säga att sommar- och hösttid filmar jag auktionshästar, senhöst och vinter scoutar jag ettåringar i USA, våren och försommaren är det fullt fokus på avelsverksamheten med val av hingstar till mina ston osv.


Jag bor i Skåne tillsammans med min sambo Thomas, som också arbetar inom hästnäringen. Den mesta delen av vår tid lägger vi helt enkelt på hästar.


Ha det bra och var rädd om dig!

/Lina

32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
© Copyright