O Staro Mio!

Uppdaterad: 26 okt 2020

Sol, sol, sol! Som ett smycke i det småländska landskapet ligger Staro International, med sjön som en spegel vackert omgiven av grönska och betande hästar.

Tyvärr har jag lyckats dra på mig någon typ av ryggåkomma... så tant får tänka sig för hur hon sätter fötterna.

Det var något som dagens filmstjärnor inte behövde, dom var tekniska och löste både lite lätt sluttning och något ojämnt underlag lätt som en dans! En häst uppfödd hos Staro är säker på foten rent generellt. Majvor som ansvarar för "preppningen" av hästarna är dessutom oerhört skicklig. Dom var i absolut toppskick!
Igår filmade jag hos Sisyfos Breeders. Där var väl förberett med anpassad hage och två äldre hästar i varsin ände av filmhagen. Även där rullade det på oförskämt bra till allas stora glädje.

Sisu-hästarna trimmas av Caroline Hellström och hon gör ett kanonjobb. Hennes erfarenhet från auktionspreparering i USA är tydlig och hästarna ser fantastiska ut.

Majvor och Carro; Två duktiga tjejer med gedigen erfarenhet, höga ambitioner och ett otroligt driv. Hatten av för er och era flitiga medarbetare! Ni gör mitt arbete ännu roligare! Vill tillägga att det kommer garanterat dagar när det inte går så enkelt, vilket i princip alla som varit med ett tag nu, redan fått erfara. Det galopperas, skuttas runt och kan vara allmänt förvirrad stämning hos dom små hästarna. En klassiker är när brist på förmåga att ”multitaska” yttrar sig i galopp pga gnäggning. Trav-trav-trav-Gnääägg-galopp. Charmigt dom första fem gångerna. Hahaha, nu är det dags att ladda för morgondagen.

Ta hand om er!


/Lina

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
© Copyright