Till start!

Nu börjar det närma sig, startskottet för nästa filmturné. Först ut är ett stort gäng på Molnebo Gård, dit olika uppfödare kan ta sina hästar för filmning. Molnebo har gästboxar och dessutom en mycket fin filmhage, helt enkelt optimala förutsättningar. Jag kan verkligen rekommendera uppfödare att ta sina hästar dit för framtida filmning.


Men först har jag foto och filmuppdrag av Kolgjini inför årets auktion. Än är det inte tid för auktionsfilmer, men däremot lite foton och filmklipp av ettåringarna på deras beten...

Kolgjini har många intressanta uppfödningar i sin laguppställning även i år.

Apropå nya hingstar som jag nämnde i tidigare blogg så blir det väldigt intressant att följa Mosaique Face's avkommor. Aquarius Face, en son till honom, kvalade övertygande häromdagen på Jägersro. Det kommer säljas 7 avkommor efter Mosaique på Kolgjini Sale i år.


Men närmast i tiden ligger Sweden International Yearling Sale som i år kommer hållas på Solvalla. Deras katalog ser även den otroligt intressant ut. Jag tycker det känns väldigt inspirerande att se hur svensk avel håller så hög nivå. Jag tror en del i det är att vi håller alla dörrar öppna. Blandningen av svenska stammar i kombination med både det franska och amerikanska känns friskt, och långsiktigt.


Ha en trevlig torsdag!

/Lina

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
© Copyright