Triss i ess...

Uppdaterad: feb 4

Just som sista uppställningsbilden togs landade dom första regndropparna på Molnebo Gårds nyklippta gräs. 8 hästar filmade och fotograferade.

Johanna, Elias och Jenny stod redo att dra igång direkt. Vi börjar bli ett sammansvetsat gäng nu, visst sliter vi alla vårt hår emellanåt, men för det mesta rullar det på bra. Elias är förresten en mästare på att hantera unghästarna (som ofta känner på sig att något udda är på gång).


I år har det blivit mer fotografering än tidigare år av förklarliga skäl. Onlineauktioner är ju inget nytt i sig. Men att våra traditionella auktioner med visning av hästar på plats skulle ersättas av onlineauktioner redan i år, kunde man knappast förutspå. Tidigt insåg många att nu är det än viktigare att presentera sin häst i ”digital form”. De flesta av mina uppdragsgivare adderar nu fotografering av benställning fram- och bakifrån till sin bokning. Allt för att kunna ge spekulanter så mycket information som möjligt.


Det var fantastiskt kul att Menhammars onlineauktion blev en sån succé! Dom hade verkligen gjort ett gediget arbete med att presentera sina hästar. Mycket inspirerande! Snyggt jobbat alla inblandade! 🙌


Nu laddar jag för en ny filmdag imorgon!


Ha det gott!


/Lina

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
© Copyright